4 oktober 2011
Heeft u ze al zien rijden?

Het nieuwe logo van Korstanje Transport is bekend! Inmiddels zijn 2 vrachtwagens met het nieuwe logo beletterd. De nieuwe huisstijl zal verder worden doorgevoerd na de ingebruikname van het nieuwe pand.

20 september 2011
Fruitcorso Tiel

Op uitnodiging van de Koninklijke Fruitmasters Groep heeft Korstanje Transport deelgenomen aan het 51e fruitcorso in Tiel. In de vroege ochtend van 10 september 2011 werden de fruitversieringen op de auto aangebracht. Daarna kon Philip samen met Ilse beginnen aan de route die samen met de vele praalwagens werd gereden door de straten van Tiel.

De 90.000 bezoekers hebben kunnen genieten van mooi weer en prachtige fruitcreaties. En voor Korstanje Transport was het een bijzondere ervaring om eens met de dagelijkse lading voor op de auto te rijden in plaats van achter in de trailer…
20 juni 2011
Gehandicaptenrit 2011 (ingezonden door Johan Goudzwaard)

Truckroll Zuid-Beveland was op 4 juni 2011 weer georganiseerd vanuit de Zeelandhallen in Goes. Dit jaar reden Ronnie Rijk, Ronnie Bosschaart, Arjen Snoep en Johan Goudzwaard mee. Het was een zonovergoten dag dus hadden de chauffeurs niet voor niets gepoetst! Voor onze passagiers was het ook geweldig, omdat er veel publiek langs de weg stond te kijken. De toeters draaiden dan ook overuren. De Ronnies en Johan kregen een rolstoelcliënt mee en Arjen had een nichtje meegenomen. De gehandicapte mensen genoten met volle teugen en hebben op zo’n dag echt veel plezier, je ziet ze zomaar genieten en stralen. Hoe harder de toeters, hoe mooier ze het vinden.

Het is ieder jaar een hele organisatie om ruim 200 auto’s in 2 colonnes te laten rijden, maar ook dit jaar is alles goed verlopen. Hulde dus voor de organisatie! Het is altijd weer mooi en goed dat er zo’n dag bestaat en het is dankbaar werk om daar als bedrijf en als chauffeurs een bijdrage aan te leveren.

1 oktober 2010
Certificering verlengd

Korstanje Transport heeft in augustus 2010 de audits, waarbij het hele HACCP en GMP+ systeem is doorgelicht, positief afgerond. De certificering van beide kwaliteitssystemen wordt dan ook met ingang van 1 september 2010 wederom verlengd met een termijn van 3 jaar.

Download HACCP certificering (pdf)
Download GMP certificering (Pdf)
 
 
 
<< Einde Nieuwspagina >>
 
Zoekt u ook een website?