Korstanje Transport is opgericht in 1935 en inmiddels is de derde generatie actief. Van een regionaal transportbedrijf
is Korstanje Transport langzaam uitgegroeid tot een moderne transportonderneming gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Tot op de dag van vandaag wordt met name AGF vervoerd, maar mede door de toegenomen mogelijkheden van de laatste jaren, zien wij een uitdaging in iedere vorm van vervoer.

Korstanje Transport wil zich profileren als een solide bedrijf dat u een hoogwaardig logistiek product biedt. Dit betekent concreet dat uw producten volgens de gestelde normen, op tijd en in de juiste conditie worden afgeleverd. Om dit elke dag weer te kunnen realiseren zijn een aantal zaken onmisbaar.


Zo vormen de medewerkers van Korstanje Transport het hart van de organisatie. De  kenmerkende integriteit en kwaliteit van Korstanje Transport worden in sterke mate bepaald door onze medewerkers. Onze chauffeurs zijn door de jarenlange ervaring bekend met onze vaste klanten en daarmee hun wensen.

Daarnaast beschikt Korstanje Transport over een wagenpark dat bestaat uit 8 trekkende eenheden, moderne koel-/vriesopleggers en schuifzeilopleggers. Uit het oogpunt van duurzaam ondernemen, investeert Korstanje Transport in schone motoren (EURO 5) die zorgen voor een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Korstanje Transport onderscheidt zich van andere transportbedrijven door de korte communicatielijnen en het persoonlijk contact met de klant. Op deze manier kan nog beter op de behoeften van de klant worden afgestemd.
 
 
Bezoek ook eens onze Nieuwspagina
 
 
Zoekt u ook een website?